EnglishNorsk bokmålNederlandsDeutschFrançaisSvenska
Kontakt
LEADERPROJEKTET

Make it Local

Make it Local är ett EU-finansierat projekt genom Leader som handlar om att lyfta och synliggöra producenter och försäljare i Tanums kommun som arbetar med hållbarhet utifrån ett långsiktigt perspektiv. Deltagarna i projektet verkar inom områden såsom lantbruk, odling, livsmedel, konst, hantverk och återbruk bl.a..

Genom varumärkesbyggande aktiviteter inom marknadsföring, event och nätverkande så är projektets mål att nå ut till så många kunder och besökare som möjligt.

BESÖK VÅRA MEDLEMMAR

Gårdssafari i Tanums kommun

Jobbar du hållbart? Är du företagare inom lantbruk, odling, livsmedel, konst, hantverk eller återbruk. Leaderprojekt MAKE IT LOCAL genomför en gårdssafari 5-6:e aug 2023. Under gårdssafarin kan man besöka hållbara verksamheter runt om i kommunen och se vad de har att erbjuda.

Besöksmålen presenteras i en karta som publiceras och marknadsförs digitalt samt i tryckt form. Varje besöksmål möjlighet att skapa egna arrangemang.

Anmäl intresse att delta som utställare till info@hallbarabesoksmal.se eller kontakta projektledare Alinde Foss 0730-28 78 59
HANDLA HÅLLBART

Backlucke-loppis

Näst sista söndagen varje månad arrangerar Make It Local bakluckeloppis på ICA Hedemyrs parkering i Tanumshede. Det är gratis att deltaga. Passa på att rensa i skåp och lådor och sälj sådant du inte behöver, och fynda hållbart.

Har du frågor om bakluckeloppisarna är du välkommen att maila info@hallbarabesoksmal.se eller kontakta projektledare Alinde Foss 0730-28 78 59
LOKAL SAMVERKAN

Våra sponsorer

c/o Widéngården, Kvillevägen 1, 
457 43 Fjällbacka
Visit our FacebookVisit our Instagram
© Copyright 2022 - Hållbara Besöksmål Tanum

Designed by The Odd Duck Nordic Web Design
EnglishNorsk bokmålNederlandsDeutschFrançaisSvenska
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram